Serveis que oferim a Cicles Catalunya

Venda de tots els productes necessaris per poder gaudir com cal, del mon del ciclisme, sigui tant per ús particular com a ús professional. Servei tècnic dedicats al muntatge, reparació i ajust de la teva bicicleta i de tots els seus components com ara rodes, forquilles… Assessorament personalitzat buscant les millors productes per a cada usuari. Correcció postural i adaptació sobre la bicicleta gràcies a estudis biomecànics personalitzats. Muntatge a la carta amb els components de les marques més exclusives del mercat.

Taller

A Cicles Catalunya tenim un taller amb mecànics professionals i especialistes de la bicicleta amb una experiència de més de 10 anys. Muntem, ajustem i arreglem la teva bicicleta o te la posem a punt per que puguis gaudir-la amb seguretat.

Serveis disponibles:

 

  • Servei de taller amb cita prèvia.
  • Servei de reparació urgent.
  • Primera revisió gratuïta de la teva bicicleta.

 


Estudi Biomecànics

La salut i el benestar són prioritaris per poder gaudir de la bicicleta. Anar correctament damunt la bicicleta ens evitarà diferents tipus de dolor, com el mal d’esquena, coll i genoll. Normalment aquestes dolences provenen d’ una mala posició del ciclista damunt la bicicleta. Portar la bici a mida, ens ajuda a millorar el rendiment i és bàsic per evitar lesions.

A Cicles Catalunya us oferim la possibilitat de fer-vos un estudi biomecànic per aconseguir una bona posició a sobre de la bicicleta i un major rendiment del ciclista.

 

Però què és un estudi biomecànic i per què serveix?

L’ésser humà no és estàtic; és moviment. La biomecànica estudia precisament això; la manera com es mou una persona, quines pautes motores fa servir i quines conseqüències físiques tenen aquests moviments.

La biomecànica dóna solucions a problemes físics derivats d’una posició incorrecta a sobre la bicicleta i ajuda a estalviar energia a l’hora de fer l’exercici físic. Així, un estudi biomecànic detecta quines són les possibilitats reals, segures i efectives d’una persona per dissenyar un patró de moviment d’acord amb aquestes possibilitats. Detectem, diagnostiquem i corregim situacions doloroses i potencialment perilloses pel ciclista. La biomecànica ofereix solucions a molt curt termini.
En l’estudi biomecànic intervenim en dos aspectes: la bicicleta i el moviment del ciclista. Quan no hi ha dolor ja s’aconsegueix una millora del rendiment del ciclista. Però a més, una tècnica correcta fa que amb menys esforç es pugui rendir mes.

Com fem l’estudi biomecànic?

 

  • Fem una enquesta al ciclista per conèixer les molèsties i les lesions.
  • Valoració de la pedalada.
  • Goniometria i mesurem els angles del ciclista.
  • Mesurem la capacitat motora del ciclista, possibles dismetries i/o rotacions de cadera.
  • Ajustament gravitacional del ciclista sobre la bicicleta. Retrocés i alçada del sillin, alçada del manillar…
  • Ajustament de la cala a la sabata del ciclista.
  • Valoració plantar: estudi del peu i el seu comportament dins de la sabata durant el pedaleig.

A Cicles Catalunya realitzem estudis biomecànics personalitzats per tal de buscar la posició correcta del ciclista damunt la bicicleta a partir de les mides individuals de cadascú.

Per concertar un Estudi Biomecànic cal reservar cita prèvia a Cicles Catalunya o per telèfon. Un Estudi Biomecànic és completament personalitzat, i és per això que cal dur els mateixos components que portarem en la pràctica habitual, com ara la bicicleta, les sabates i el culot. Els Estudi Biomecàniccomplerts tenen una durada aproximada de 1,5 hores. Per això que cal venir amb temps i concertar cita.