Equip Cicles Catalunya

L’equip i la història de Cicles Catalunya

Som en Llibert Mill i en Josep Maria Grimau. Dos amants del món del ciclisme amb l’objectiu de posar a la vostra disposició els nostres coneixements i experiència i poder-vos assessorar en qualsevol tema relacionat amb el món de la bicicleta.

Llibert Mill
En Llibert és de Pontons i el seu primer contacte amb l’esport va ser l’atletisme a principis dels 90. El 92 ja comença a practicar la bicicleta de muntanya i combina el MTB amb l’atletisme. Però és a partir de l’any 96 amb 17 anys quan decideix centrar-se en el món de la bici i en totes les seves modalitats; no només BTT, també carretera, ciclocross i descens. Comença corrent per a Cicles Catalunya i després, per a Cicles Sans. A partir del 2001, amb altres bikers de la zona, funda el club Metalbikers, i corre amb ells fins el 2006; club del que n’és president fins el 2012.
A partir del 2006, l’any que decideix tirar endavant la botiga de Cicles Catalunya, en Mill pensa que l’activitat de les curses anirà a menys i cada cop correrà menys proves. Però no és així, perquè just en aquests anys el món de la bicicleta no para de créixer i surten noves modalitats de cursa. Així, es passa de córrer competicions provincials i copes catalanes a les primeres bike maratons cap el 2004 d’uns 50kms i a les curses cada cop més llargues, com la Pedals de Foc NonStop, que surt el 2006 i que en Llibert, ha corregut des del 2007 fins ara.

En Llibert va estudiar disseny gràfic i maketació, però per casualitats de la vida, l’estiu del 99 entra a treballar a un taller mecànic de cotxes i s’hi queda fins el 2004. Aquest any, fa el salt de la mecànica de cotxes a la mecànica de bicicletes quan comença a treballar a Cicles Sans, on hi està dos anys i mig. I el 2006 és quan arriba el repte de Cicles Catalunya, que supera amb èxit i és on el podem trobar actualment, encarregant-se del taller.

Josep Maria Grimau
En “Grimi” és de Vilafranca, i descobreix el món de la bicicleta als 16 anys, sortint a pedalar amb la colla. I tant l’apassiona aquest món que ja no n’ha volgut sortir mai més.

De fet, aquesta passió és el que fa que canviï la seva trajectòria professional cap el món de les dues rodes i els pedals. Així, estudia enginyeria industrial i entre els anys 2003 i 2004 treballa a DITEC en el disseny de quadres de bicicleta i gestió comercial de la marca.

El 2011, com a resultat de la seva experiència professional i la seva passió per aquest món, decideix entrar a formar equip amb en Llibert Mill en la nova etapa d’ampliació de Cicles Catalunya.

En Josep Maria, a nivell esportiu ha participat en proves de MTB nacionals i internacionals, com curses provincials, copa catalana, l’open del Penedès…. També en curses de BTT de llarga distància d’un dia i per etapes, i en curses de carretera.

A Cicles Catalunya en Josep Maria posa a la disposició dels clients tota la seva experiència com a ciclista i els seus coneixements professionals, tant a nivel tècnic com en l’assesorament posicional en biomecànica per assessorar i aconsellar en qualsevol tema relacionat amb el món que tant l’apassiona: la bicicleta.

 

 

 

 

 

LA NOSTRA HISTÒRIA
Cicles Catalunya comença la seva història de mans d’en Joan Olivella el 1990. Quan en Joan és a punt de jubilar-se pensa amb en Llibert Mill i li proposa que continuï amb la botiga. És l’any 2006 i després de rumiar-ho una mica, en Llibert decideix agafar el toro per les banyes i continuar la història de Cicles Catalunya. Ho fa en la mateixa ubicació durant 5 anys, però l’espai es va quedant petit i el 2011 Cicles Catalunya canvia d’ubicació per crèixer en espai i també en l’oferta de productes. És quan en Josep Maria Grimau entra a formar equip amb en Llibert Mill, i entre els dos comencen una nova etapa de Cicles Catalunya: més de 200 m2, marques i productes específics per les diferents modalitats de ciclisme (BTT, carretera, urbana, free i infantil), una amplísima secció de recanvis originals, roba, accessoris, complements; serveis paral.lels, com estudis biomecànics, classes d’estiraments, cursos de mecánica, clínics de productes, bicicletes de test i de lloguer. Vaja, tot allò que necessites!

Estem especialitzats en les principals modalitats del sector:

CROSS COUNTRY,  MARATÓ, ALL MOUNTAIN,  FREE RIDE,  DOWNHILL, E-BIKES, ROAD, CICLO CROSS, GRAVEL, URBANES, TRIATLÓ